Виж колко пари потроши Преслава за ЧРД на малката Паола! (още подробности)

Виж колко пари потроши Преслава за ЧРД на малката Паола! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава хвърли повече от пет бона за рождения ден на щерка си!

Бебето на Преслава навърши 1 годинка на 14 септември и певицата отбеляза рождения й ден с пищно бяло парти. Изпълнителката не пести нито лев за празника на малката Паола, като според колежки на звездата целият масраф стъпил на поне 5000 лева.

Преслава

Преслава не се скъпи за дъщеря си

Най-голямо перо бе почерпката на всички гости, които не били никак малко – и всичките от сой. Разбира се, родната чалга присъстваше на рождения ден на момиченцето – Анелия, фолк певецът Константин и половинката му Надя.

Както и други уважиха празника на Паола. Всички те бяха почерпени с изискани блюда и маркови питиета.

Родните чалга изпълнители, както и майката на рожденичката бяха облечени в бяло. Единствено таткото не беше особено официален – облечен в тениска и скъсани дънки, Павел не изневери на мачовския си стил.

Всички обаче бяха спазили дрескода на партито – бяло, като дори повечето подаръци бяха опаковани в този цвят. Темата пък бе „Мики Маус“ – любимият анимационен герой на Паола.

Украсата също бе доста пищна, като се предполага, че певицата е заделила близо 1000 лева за фирмата декоратор. А тортите били няколко, пише вестник „България днес“.

„Честит първи рожден ден, Паола! Измина се година, откакто се появи на този свят и направи за нас този ден най-красивия от годината! Мислех да се разгърна много в пожелания, но намокрих телефона от вълнение.

Искаме само да си ни жива и здрава, да озаряваш дома ни с усмивката и смеха си! Обичаме те безкрайно много, наша малка Палечке!“, написа емоционално в социалния си профил Преслава по повод рождения ден на дъщеря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар