Михаил Билалов зашлевил шамар на Ирена Милянкова!Звездите от „Под прикритие”

Михаил Билалов – Джаро и Ирена Милянкова – Съни пазят и болезнени спомени от участието си в сериала. Двойката трябвало да си бие шамари и то съвсем не наужким. [caption id="attachment_432158" align="alignright" width="300"]Михаил Билалов Михаил Билалов ударил силно Милянкова[/caption] Любимите актьори от поредицата отново се събраха на една сцена по време на фестивала „Ани венчър Комик Кон”, който се състоя през уикенда. Събитието уважиха Александър Сано — Косъма, Михаил Билалов — Джаро, Мариан Вълев — Куката и други. Актьорите отговориха на въпросите на феновете, които също се събраха на събитието. Феновете ги разпитваха за най-смешните случки в сериала. И ако Сано призна, че най-смешно му е било когато една от камерите минала през бармана и той буквално паднал на земята, то Мишо и Мариан стигнаха далеч по-напред в откровенията си. „Имаше една сцена, в която трябваше да ударя шамар на героинята на Ирена Милянкова, тя да падне на земята и да ме нарече „изрод”. Уви, обаче не се получаваше. Минаха 12 дубъла и не ставаше.

Мариан е свидетел, че не ми остана друг избор, освен наистина да я шамаросам и тя падна с думите „изрод”. Получи се блестяща сцена”, откровеничи Михаил Билалов.

Вълев пък споделя, че заради многобройните дубли на режисьора Митовски 12 часа му се наложило да се целува с Емануела. Друг запомнящ се момент от сериала е култовият му танц. „Мразя да танцувам и ме е срам. Още в НАТФИЗ си тръгвах от часовете, когато трябваше да се танцува. Казах си, че е време да преодолея този комплекс и така се роди танцът на Куката”, споделя Мариан. По молба на 9-годишно момиченце той отново изпълни танца си на фестивала, пише вестник „Телеграф”. Актьорите споделят с вълнение и последните си снимачни дни на площадката на сериала. За Сано било ужасно трудно да лежи с часове на „Женския пазар” при минус 15 градуса с прерязано гърло върху бетон. „После два часа се киснах в гореща вана, за да се размразя”, споделя актьорът. Последния ден за Билалов пък било гробището на „Орландовци”, където убиват и героя му. Куката обаче откровено признава, че той е имал най-емоционално преживяване. „Последните ми снимки бяха с 30 човека бежанци. Едно е да ги гледаш по телевизията, друго е да си с тях. Беше много емоционално и в съвкупност, че бяха последните снимки на филм, с който живеехме години наред, се разревах като дете. Помолих екипа за 15 минути пауза, за да влиза във форма”, споделя Куката. Според тримата обаче, за повече успешни проекти е нужно добро финансиране и същия екип.