Марта Вачкова бере големи ядове с къщата си! (още подробности)

Марта Вачкова бере големи ядове с къщата си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Марта Вачкова се може да оправи къщата си в село Бойковец!

Няма оправия за къщата на Марта Вачкова в село Бойковец. Виличката на екранната сестра Жекова от сериала „Откраднат живот“ се наводнява след всеки проливен дъжд, въпреки направения дренаж.

Марта Вачкова

Марта Вачкова не може да се справи с проблемите по къщата

„Миналата година идваха майстори и уж отстраниха проблема, но после пак плувнахме. Явно причината за неприятностите ни е в подпочвените води, а не в близката до нас река“, разказва Марта Вачкова, пише вестник“Уикенд“.

„Няма да подхващам нов ремонт, не искам пак да пускам багери и камиони в имота, защото ми съсипват цветната градина. Ще правя само и единствено влагоизсмукване”, сподели пред репортери и Силвия – майката на актрисата от „Ку-ку”, „Каналето” и актуалния праймтайм сериал „Откраднат живот”.

Госпожата е вдовица на една от най-големите звезди в соцкиното ни – Григор Вачков от „На всеки километър” и „Мера според мера”.

Самата Марта Вачкова обаче не приема тези неволи толкова драматично. Тя е благодарна за живота, който има, за работата си и за щерка си Рада. Както знаем, девойката наскоро замина да учи в Португалия и се доказва като едно наистина сериозно и умно момиче.

В любовта също й върви на Марта, която е щастлива с дългогодишната си половинка в лицето на колегата Владо Пенев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар