Взрив: Никол и Серина скарани заради Гришо! (още разкрития)

0

Гришо успя да скара приятелките Никол и Серина!

Най-добрите приятелки и бивши изгори на Григор Димитров, когото всички наричат просто Гришо – Никол Шерцингер и Серина Уилямс, не си говорят. Двете са се скарали заради родния тенисист, който подновил връзката си със Серина.

Гришо
Никол и Серина не си говорят заради Гришо

Откакто Гришо и Никол Шерцингер са разделени, двамата упорито се избягват. Раздялата бе тежка за Никол, която дълго време ближеше раните си.

Вместо да я подкрепи, нейната приятелка и бивша половинка на тенисиста Серина застана на негова страна.

Двамата изгряха заедно на дефилето на Том Форт и видимо се забавляваха. Преди това през сезона пък Уилямс тренира с Григор преди турнирите, пише вестник „България Днес“.

По ирония на съдбата именно Шерцингер събра Димитров със Серина. Уилямс и Гришо бяха скарани, след като тенисистката го обвини пред медиите, че е с черно сърце. Певицата обаче ги сдобри, а ето че днес тя се оказа извън кръга на Григор Димитров.

Все още не е ясна причината за раздялата на хасковлията и смуглата красавица, но може би роля е изиграла и разликата им в годините. Никол вече би трябвало да иска семейство и деца, докато Димитров е все така отдаден на кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.