Нана Гладуиш стана сватовница на пристав Спасимиров! (търси му жена)

Нана Гладуиш стана сватовница на пристав Спасимиров! (търси му жена)
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш иска да задоми пристав Спасимиров!

Водещата на предаването „Съдебен спор” по Нова телевизия Нана Гладуиш се е нагърбила със задачата да намери половинка на пристав Ивайло Спасимиров. Това обяви самата тя в последното издание на сеирджийското юридическо риалити.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш търси жена за Спасимиров

„Направихме 10 пълни сезона. 10 години по-млад беше пристав Спасимиров. Ей го, одъртя! Както казва Жоро Игнатов: „Пред очите ни израстна това момче”. Гледайте какъв напет, млад мъж стана. Още му търсим жена. В 11-ия сезон ей това си пожелавам – жена за пристав Спасимиров!”, обяви Нана в първото издание на новия сезон на „Съдебен спор”.

И развесели публиката в импровизираната съдебна зала. А младия мъж свенливо се усмихваше…
Всъщност не на шега водещата наистина се опитвала да уреди с гадже своя 34-годишен колега.

Често го сватосвала със свои по-млади приятелки, но нещата все не се получавали. Ту срамежливият Ивайло не смеел да ги покани на среща, ту те се дърпали, щом чуели, че е популярна личност и има много ухажорки.

Малцина от зрителите на „Съдебен спор” били наясно, че колоритният ерген е дипломиран актьор. Ивайло не бил от децата, които от малки показвали артистичните си дарби и от детската градина тръгват по драмсъстави.

Завършил гимназия по икономика в родния си град Русе и започнал да се увлича по танците. Когато наближило време да вземе решение накъде да поеме, след като се дипломира в гимназията, Спасимиров избрал НАТФИЗ.

Ивайло гледал интервю със Стефан Данаилов по телевизията, в което участвали и негови студенти и много се впечатлил. Започнал да се подготвя за изпитите в театралната академия, но едновременно с това кандидатствал и в Русенския университет „Стопанско управление”.

Приели го, но Ивайло предпочел НАТФИЗ. Влязъл в класа на Стефан Данаилов, пише вестник Уикенд.

След дипломирането си бил разпределен в ловешкия театър. В продължение на 7 години той играл в различни постановки, сред които била и „Котаракът в чизми”. Един ден рутината му писнала и се преместил в русенския.

Когато получил предложението да започне работа в родния си град, единственото му условие пред шефа на театъра Орлин Дяков било да не бъде ангажиран в съботите и неделите. Така Спасимиров продължил да участва в снимките на „Съдебен спор”.

„Всяка седмица пътувам до Русе и обратно по 650 километра. На месец това са 2600 километра. Ролята ми не е кой знае колко голяма – аз съм приставът, но участието ми в поредицата ми позволява да не губя усета за камера, както и да поддържам контактите си с колегите”, признава Ивайло Спасимиров.

Една от най-ценните му филмови роли е в кинопродукция с режисьор Долф Лундгрен, в която играл Христо Шопов като млад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар