Нана Гладуиш иска да задоми пристав Спасимиров!Водещата на предаването „Съдебен спор”

по Нова телевизия Нана Гладуиш се е нагърбила със задачата да намери половинка на пристав Ивайло Спасимиров. Това обяви самата тя в последното издание на сеирджийското юридическо риалити. [caption id="attachment_432174" align="alignright" width="300"]Нана Гладуиш Нана Гладуиш търси жена за Спасимиров[/caption] „Направихме 10 пълни сезона. 10 години по-млад беше пристав Спасимиров. Ей го, одъртя! Както казва Жоро Игнатов: „Пред очите ни израстна това момче”. Гледайте какъв напет, млад мъж стана. Още му търсим жена. В 11-ия сезон ей това си пожелавам – жена за пристав Спасимиров!”, обяви Нана в първото издание на новия сезон на „Съдебен спор”.

И развесели публиката в импровизираната съдебна зала. А младия мъж свенливо се усмихваше... Всъщност не на шега водещата наистина се опитвала да уреди с гадже своя 34-годишен колега.

Често го сватосвала със свои по-млади приятелки, но нещата все не се получавали. Ту срамежливият Ивайло не смеел да ги покани на среща, ту те се дърпали, щом чуели, че е популярна личност и има много ухажорки. Малцина от зрителите на „Съдебен спор” били наясно, че колоритният ерген е дипломиран актьор. Ивайло не бил от децата, които от малки показвали артистичните си дарби и от детската градина тръгват по драмсъстави. Завършил гимназия по икономика в родния си град Русе и започнал да се увлича по танците. Когато наближило време да вземе решение накъде да поеме, след като се дипломира в гимназията, Спасимиров избрал НАТФИЗ. Ивайло гледал интервю със Стефан Данаилов по телевизията, в което участвали и негови студенти и много се впечатлил. Започнал да се подготвя за изпитите в театралната академия, но едновременно с това кандидатствал и в Русенския университет „Стопанско управление”. Приели го, но Ивайло предпочел НАТФИЗ. Влязъл в класа на Стефан Данаилов, пише вестник Уикенд. След дипломирането си бил разпределен в ловешкия театър. В продължение на 7 години той играл в различни постановки, сред които била и „Котаракът в чизми”. Един ден рутината му писнала и се преместил в русенския. Когато получил предложението да започне работа в родния си град, единственото му условие пред шефа на театъра Орлин Дяков било да не бъде ангажиран в съботите и неделите. Така Спасимиров продължил да участва в снимките на „Съдебен спор”. „Всяка седмица пътувам до Русе и обратно по 650 километра. На месец това са 2600 километра. Ролята ми не е кой знае колко голяма – аз съм приставът, но участието ми в поредицата ми позволява да не губя усета за камера, както и да поддържам контактите си с колегите”, признава Ивайло Спасимиров. Една от най-ценните му филмови роли е в кинопродукция с режисьор Долф Лундгрен, в която играл Христо Шопов като млад.