Нели Рангелова: Нямам втори син, това са измислици! (още подробности)

Нели Рангелова: Нямам втори син, това са измислици! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нели Рангелова отрече да има втори син!

„Имам само един син и много се гордея с него” – това заяви певицата Нели Рангелова. Повод за изявлението й стана грешка заради кадър на естрадната легенда.

Нели Рангелова

Нели Рангелова разкри истината за живота си

На него тя е в компанията на тъмнокос младеж, който не й е рожба, но погрешка двамата бяха взети за майка и син, пише вестник „Уикенд“.

Наследникът на Нели Рангелова се казва Мартин и се занимава с онлайн супермаркет, с доставки. „Доста работи, трудно му е, но се справя отлично”, твърди майка му. Която признава, че живее един спокоен и щастлив живот.

Относно визията си и напредването на годините, певицата не крие, че си прави интервенции за младост и красота.

„Ползвам филъри и ботокс, въобще всичко, което помага и не е свързано с хирургична намеса. Естествено не прекалявам, а то и не трябва. Най-важно е духът да се чувства млад и силен.

В момента съм в менопауза, но не страдам от това. Генът ми е младолик и всеки ден благодаря на Бога и мама за него“, споделя поп певицата Нели Рангелова. И твърдо отрича твърденията, че е отслабнала, защото се е разболяла.

Всъщност отслабването й се дължало не на мистериозно заболяване, а било именно превенция от подобни. Нели решила да се обърне към здравословното хранене, за да се радва по-дълго време на перфектни изследвания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар