Взрив: Алисия се крие под маската на принцесата в „Маскираният певец“! (виж тук)

Взрив: Алисия се крие под маската на принцесата в „Маскираният певец“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Алисия участва в „Маскираният певец“ като принцесата!

Голямата тайна падна! Певицата Алисия е една от най-зорко пазените участнички в шоуто „Маскираният певец”. Хитовата изпълнителка се крие зад образа на принцесата.

Алисия

Алисия е пазената звезда в шоуто

Въпреки че не се вижда нито една част от тялото й, а гласът й е променен, продуцентите допуснаха една грешка, с която мистерията се разнищи, пише вестник „България днес”.

„Родена съм на 20 минути по магистралата в посока Бургас”, каза във визитката си маскираната принцеса. Алисия напълно съвпада с това. Бившата на Валери Божинов е родом от Вакарел и е само на 20 минути от София.

Освен това певицата е на ръста на маскираната певица и има грациозни движения, като героинята от предаването.

Екранната принцеса показа и завидни умения с микрофон в ръка. Тя без никакво притеснение се появи пред публиката и без грешка изпя едно от най-хитовите парчета за годината.

Което наведе зрителите на мисълта, че не й е чужда сцената и има солиден опит в сферата на музиката. Участията на певицата рязко намаляха в последните седмици. Това още повече засилва тезата, че именно тя се крие зад образа на принцесата.

Слухове се носят и за още един от участниците. Зрителите са убедени, че зад голямото пиле се крие Дивна. Певицата просто не може да сбъркана. Тя призна, че е била част от музикални формати и е открита от друга звезда.

„Един човек ми помогна да тръгна нагоре в кариерата”, казва пилето. Дивна е едва на 11 години, когато печели музикалното предаване „Пей с мен”, заедно с Миро от „Каризма”. По-късно той я продуцира и я изстреля в друга орбита.

Иначе първия, който отпадна от състезанието се оказа Иван Звездев. Готвачът бе в образа на паун и плени зрителите с изпълнението си на песента „Летя” на италианеца Доменико Модуньо.

Двама от детективския панел — Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро, успяха да разпознаят кой се крие зад маската благодарение на жокерите.

След като свали маската и се разкри пред България, паунът призна, че е опазил трудно тайната си.

„Никой от семейството ми не знаеше. Дори кучето ми. Казах на близките си, че отивам на театър — на премиера на представлението на Рачков”, каза Звездев, който е първият напуснал новото шоу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Алисия се крие под маската на принцесата в „Маскираният певец“! (виж тук)”

  1. Ралица

    сеп. 22. 2019

    Защо пък да е грешка или и здънка, че са казали, че е родена на 20 минути по магистралата в посока Бургас? Това е уликата, която дават, по-тъпи сте от Блиц, а и новините са ви фалшиви, щото няма кой да ви чете сайта🤣🤣

Добавете коментар