Биляна Дол се прибра при Валери Божинов?(Николета пак й стана приятелка)

Биляна Дол се прибра при Валери Божинов?(Николета пак й стана приятелка)
Гласувайте за статията

Биляна Дол пак се прибра при Валери Божинов

Биляна Дол и Николета Лозанова отново си говорят. Защото сръбският модел се върна при Валери Божинов.

Сръбкинята и плеймейтката отново си говорят, размразиха отношенията си. А поводът вероятно е помиряването на Дол с футболиста Валери Божинов.

Пред Венета Райкова в „Папараци“ Николета отказа да разкрие дали бившият й съпруг и сръбската манекенка са пак заедно. Но само ден по-късно тя неволно се издаде.

Повод бе снимка на Никол, докато пътува за училище. По традиция майка й честити празника 15-ти септември. Биляна Дол също се включи в пожеланията със сърдечни целувки и любов. А което е по-изненадващо, Николета й отговори, като й върна жеста.

Биляна Дол

Биляна Дол и Николета Лозанова отново са приятелки

До скоро двете дами нямаха какво да си кажат, тъй като Валери се раздели със сръбската си приятелка. Биляна се върна в родината си, след като ритнитопковеца й сложи рога, а бившата водеща на „Папараци“ се смрази с нея.

Николета Лозанова заяви, че не може да застане срещу бащата на дъщеря си, който е част от семейството й. По тази причина винаги ще е на негова страна, независимо от всичко.

От тогава между Биляна Дол и Николета не се забелязваше никаква комуникация. Милите размени на емотиконки в Инстаграм обаче ясно намекват, че сръбкинята и Валери отново са заедно.

Биляна Дол и Николета Лозанова отново са приятелки?

Иначе Николета Лозанова не коментира по никакъв начин раздялата на бившия си мъж и Биляна Дол. Въпреки че бе сочена едва ли не за виновна, че двамата са прекратили връзката си, писа тогава Слава.

„Нямам какво да деля с Алисия или с Биляна Дол. Разбирам се чудесно и с двете“, каза Лозанова пред Венета Райкова. Тя призна, че със сръбската манекенка й се налага да общува доста често, особено по празници и семейни събирания, когато води Никол при баща й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар