Не може да бъде: Кали чака четвърто дете, от четвърти мъж! (виж тук)

Не може да бъде: Кали чака четвърто дете, от четвърти мъж! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кали е на път да бие всички възможни рекорди!

Фолкпевицата Кали очаква четвърти наследник. Бебето й е плод на любовта й с 4 години по-младия от нея Атанас, с когото певицата има връзка около половин година. Аферата им стартирала дни след като се раздели с Влади – баща на третия й син.

Кали

Кали чака четвърто бебе от младия Атанас

Според думите на приятелка на Кали тя била заченала от новия си приятел и съвсем скоро семейството й ще се увеличи с още един член.

Думите на нейната дружка се потвърждават и от факта, че Кали е спряла цигарите и алкохола, когато ходи на участия.

Певицата и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на друг. Изпълнителката изгонила големия си син от дома си, тъй като бил пълнолетен и трябвало да се оправя сам с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния влак за зачеване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.

Певицата има трима синове от трима различни мъже. За първия не се знае почти нищо, вторият – Антон Краус, я гледаше като писано яйце, но тя реши да заживее със ски инструктора Владимир.

Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни. Приятелка на фолкпевицата я издаде, че е бременна, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар