Николета Лозанова с разкритие за Алисия в „Папараци“! (виж тук)

0

Николета Лозанова и Алисия са се помирили и то отдавна!

Вечните врагини Николета Лозанова и Алисия най-накрая заровиха томахавките, стана ясно от гостуването на Лозанова в „Папараци“. След разказа за детето и кариерата й, на НиЛо й се наложи да отговори и на вечния въпрос, а именно какви са отношенията й с фолк дивата Алисия.

Николета Лозанова
Николета Лозанова и Алисия са се сдобрили

„Не мога да повярвам, че след толкова години ме питате затова. Дори с Алисия сме си говорили колко банална е тази история. Всяка от нас е щастлива с живота, който има. Аз по-точна не мога да бъда“, обясни Николета.

Коментарите в нета буквално заваляха, като повечето от феновете им наблегнаха на момента, че двете са водили разговор. Не се разбра кога и по какъв повод, но стана ясно, че старите вражди между тях вече са в историята.

Вчера Николета Лозанова изправи пърлокласничка единствената си дъщеря – Никол. „Тя ще учи не в най-скъпото, а в най-доброто училище“ каза по темата плеймейтката.

Тя признава, че е минала през истински кошмар, докато намери подходящо школо за дъщеря си. Николета се оказа взискателен родител и държеше дъщеря й да получи най-доброто възможно образование в България.

Близо половин година моделката търсила училище за дъщеря си. Малката принцеса тази година е първи клас и майка й от рано искаше да я запише в добро училище.

Източник: hotarena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.