Съпругата на Нуно Рейш от ФК „Левски“ подпали мрежата! (виж тук)

Съпругата на Нуно Рейш от ФК „Левски“ подпали мрежата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Половинката на Нуно Рейш стана фитнес гуру!

Истински фитнес гуру в мрежата се оказа съпругата на играч от „Левски”. Защитникът на тима–Нуно Рейш има сериозна конкуренция в спортните състезания, в лицето на съпругата си Таня.

Нуно Рейш

Любимата на Нуно Рейш запали мрежата

Португалката е сензация в родината си, а вече има и много фенове в България. Тя е серфитифициран професионален фитнес инструктор и работи в голям спортен австралийски консорциум.

Таня е сред избраниците на фирмата за Португалия и се захваща с персонални тренировки след раждането на второто си дете. Тя получава дипломата си за инструктор в началото на годината, като преди това е учила за медицинска сестра, пише вестник „България днес“.

Таня се ориентира към фитнеса заради съпруга си и постоянните му пътувания. Тъй като не може да упражнява професията си пълноценно извън страната, а и дипломата й не се признава на доста места, взима решение да последва втората си страст–спорта.

„В болниците е нужно човек добре да знае езика, а за това трябва доста време“, разкрива Таня. „Българският е труден, но ако започне курсове и има кой да я учи правилно, ще го научи”, казват нейните близки.

След пристигането си в България, Таня не изоставя феновете си. Тя прави онлайн тренировки и ги изпраща на клиентите си под формата на клипове.

Някои от тях качва и в своите профили в ютуб и инстаграм. Последователите й там растат всяка седмица. И вече има запалени фенове от родината й.

Таня качва тренировки през няколко дни, за да не губят тонус подопечните й. Освен в залата мацето често тренира и навън. Семейството живее близо до планината и това й позволява често да разнообразява заниманията си. Понякога в тях се включва и футболиста.

Въпреки че е раждала два пъти, Таня впечатлява всички на „Герена” със спортната си форма. Според някои тя е и половинката с най-горещо тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар