Скандал във Фермата: Милин удари участничка! (още подробности)

Скандал във Фермата: Милин удари участничка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Агресия и удари във Фермата, Милин цапардоса участничка!

Напрежение и обидни думи прераснаха във физическо насилие и предизвикаха извънредна ситуация в риалити формата Фермата. Безобиден спор се превърна в грозна свада, а на финала прокънтя шамар.

Фермата

Милин удари Елизабет във Фермата

Оглушителната плесница разтърси шоуто, чиито участници до този момент спазваха добрия тон, въпреки че са разделени в два конкурентни отбора – на бедни и на богати.

Всичко започна с размяна на остри реплики между Елизабет Илчева и Иван Милин. Английската възпитаничка се оплака, че се е наложило да почиства тоалетната след съотборника си.

След това се опита да убеди лошото момче от Разлог да не стъпва с калните си обувки около басейна, където той реши да снима видео.

Двете с архитектката Кристияна Брънзалова го поканиха да се премести, но вместо отговор Милин се изплю демонстративно. „На тоя сигурно са му платили, за да ни дразни“, разлюти се Елизабет.

Думите й възпламениха мачото от Югозапада така, както искрата възпламенява барут. „Това е Бети консулт, която след малко ще изяде яки бухалки и без пари. Ти мислиш, че мога да се продам за пари ли?! Тая си мисли, че ще си окаля дупето като го опре до басейна! Ма ти спиш в обора, ма!“, брутално се разкрещя той.

Малко по-късно Милин рязко смени тона и нарече двете жени „моите супер дружки“. Първо подаде ръка за помирение на Брънзалова, а след това и на Илчева. Опитът му да се сдобри с обидената Елизабет обаче удари на камък.

„Аз ще пропусна, Иване!“, отсече тя. Преди да довърши изречението си, Милин вдигна ръка срещу нея. Шамарът му се отбеляза върху бузата на брюнетката, а върху лицето й се изписа огромен шок.

Разтреперана и унизена, Елизабет все пак намери сили и извика екипа на продукцията по спешност. Междувременно Милин отприщи поредна канонада от закани по неин адрес, а останалите жени от отбора хукнаха да я успокояват.

След като първоначалното напрежение утихна, лошото момче от Разлог се извини официално на Елизабет.

Тъй като поведението на Иван Милин е в тотален разрез с правилата на шоуто, в което не се допуска, каквато и да е проява на дискриминация и насилие, очакваме с интерес каква ще бъде реакцията на екипа на продукцията.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал във Фермата: Милин удари участничка! (още подробности)”

  1. Колева

    сеп. 20. 2019

    На мъжете като им кажеш истината- побесняват защото не могат да я понесат а и няма как да я отрекат ИСТИНАТА.Ииии прилагат физическо насилие върху жени-жалки нещастници са това и нищо мъжко няма и тях. Не е достатъчно изгонването му . Елизабет трябва да го осъди за шамара.

Добавете коментар