Алекс Раева взе неочаквано решение! (ето какво разкри певицата)

Алекс Раева взе неочаквано решение! (ето какво разкри певицата)
Гласувайте за статията

Алекс Раева няма да се възползва от майчинството!

Алекс Раева се връща на сцената само месец и половина, след като роди първото си дете. Певицата даде живот на дъщеря си на 2 август, но на 21 септември има участие в столичен клуб.

Алекс Раева

Алекс Раева се връща на работа

По всичко личи, че хубавицата успява да съчетае майчинството и кариерата си, пише вестник „България днес”.

Въпреки че има възможност да отдъхне и да се порадва на бебето си, Алекс предпочита да се посвети на кариерата и не се спира. И по всичко изглежда, че няма проблем да съчетае и двете изцяло.

Колкото до таткото на бебето, то Алекс Раева още го държи далеч от медиите. Макар и да не е публично известен, в Благоевград и околията мъжът на изпълнителката е добре познат.

Любомир Палаханов е с около десетина година по-голям от Раева и е председател на звеното на Комисията за защита на потребителите в родния си град. За него се знае, че преди е развивал бизнес със заведения в Благоевград.

Името му лъсна и след проверките на прокуратурата за финансиране на къщи за гости със средства по проект на фонд „Земеделие“ . Той е вдигнал къща в село Смочево. Вилата е активна за резервации в букинг, където са предоставени десетки снимки на мястото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар