Кейт Мидълтън бременна с четвърто дете!(Виж кой я издаде)

0

Вероятно Кейт Мидълтън е бременна за четвърти път

Кейт Мидълтън и съпруга й принц Уилям изпратиха четиригодишната си дъщеричка Шерлот на училище.

Момиченцето вече си има приятелки сред съученичките. А те доверяват, че от малката принцеса научили доста любопитни неща за кралската фамилия.

Дъщерята на 37-годишната Кейт Мидълтън подхрани слуховете, което се въртят в публичното пространство, че в кралското семейство на Кеймбридж ще се появи четвърти наследник.

Още през първата седмица от обучението си малката Шарлот заявила пред съучениците и преподавателите, че ще си има сестричка.

Малката принцеса казала дословно: „Мама ще има и друго момиче”. Думите й шокирали всички.Но момиченцето било толкова уверено в това, което казвало, че не оставило капка съмнение, че не е истина.

Кейт Мидълтън
Бременна ли е Кейт Мидълтън?, сн. Фейсбук

Като доказателство за предположението има няколко факти, които поданиците забелязали. Принцеса Кейт изглеждала доста променена напоследък.

На първия учебен ден, когато херцозите заведоха децата си на училище, те забелязали промяната.

Кейт Мидълтън била с изсветлена и леко скъсена коса. Тя винаги променяла цвета на косата си преди поредната си бременност.

Преди време съпруга на принц Уилям призна, че иска да има четвърто дете, което да е близо до възрастта на принц Луи, предават от graziamagazine.ru.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.