Шок! Жени Калканджиева псува Мегз: Тъпа п*тка! (ужасяващ скандал по време на ревюто)

Шок! Жени Калканджиева псува Мегз: Тъпа п*тка! (ужасяващ скандал по време на ревюто)
Гласувайте за статията

Жесток скандал между Жени Калканджиева и Мегз!

Мъртво пияна Жени Калканджиева започна да крещи по време на ревюто на Мегз. “Пак ли ще говориш. По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка честно ти казвам! Аз те направих известна!”.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева псува Мегз пред очите на всички

Това са само малка част от грозните думи, който Калканджиева сипеше по Каканашева пред ушите на всички докато тя говореше за събиране на средства за благотворителност.

Мегз се опита да запази самообладание и не отговори на Калканджиева, която не спираше да псува и обижда.

Започнаха противоречиви включвания от публиката, която подкрепяше една от двете страни. Жени Калканджиева започна да свири с пръсти като момче и изкрещя – “Научи се да говориш български първо”.

В този момент търпението на Миглена Каканашева свърши и тя отговори на микрофона “Мутрите да мълчат, ние ще направим това”. И тя свали пуловера си и го пусна в коша за дарения, който беше поставила на сцената по случай кампанията си АКТИВНОДОБРО.

Публиката буквално избухна в аплодисменти и се изправи на крака. Ангелите на Мегз използваха примера и също се съблякоха на сцената и пуснаха дрехите в коша си за дарения. Емоцията беше огромна.

Всички момичета се прегръщаха и скачаха на сцената, а публиката скандираше името на Мегз. Минутка по-късно Каканашева се отдели, за да се разцелува без какъвто и да е свян отново публично с Румен Рончев, който я чакаше, за да й подари огромен букет.

Но това не е всичко. Скандалът продължи и навън. Мартин Карбовски едва измъкна мъртво пияната и афектирана Жени Калканджиева от събитието. А тя седна на входа на хотела и продължи да плюе по Мегз като цитираше споразумението и с прокуратурата от вчера.

“Видяхме я всички. Защо й се размина. Трябваше да лежи в затвора” – крещеше Калканджиева. “Дори аз сега й правя услуга. Отново я правя известна”. В този момент на входа се появи Рончев. Калканджиева на спираше да крещи по бизнесмена:

“Ти защо си с тази. Тя не става за нищо. Винаги иска вниманието за нея”. Рончев не издържа на провокацията на пияната Жени и видимо едва стискащ се да избухне отвърна:

“Ти не си добре. Смешна си. Никога повече не се занимавай с Миглена, защото ще си имаш работа с мен”.

Това определено беше най-емоционалната Седмица на модата откакто събитието съществува. Никога не сме виждали българската публика толкова развълнувана и активна на модно събитие.

Хората обсъждаха ревюто, социалната кауза, възгледите си за мутрите и промяната и вечните врагове Мегз и Калканджиева, който кръстосват шпаги вече 7 години. Откакто едва не се изтрепаха в риалити формата “Къртицата” .

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Шок! Жени Калканджиева псува Мегз: Тъпа п*тка! (ужасяващ скандал по време на ревюто)”

  1. Таня

    сеп. 18. 2019

    То, че на Женито нервите вече избушват от дрога и алкохол- факт. Но казва истина – това недоразумение меГъз …шизофренична история ! Хем лъже и крие и мами за някакви вещи като кола , с присъда , женен любовник – мутра. продава фалшиви стоки с опасни съставки, хем спасителка и благотворителка. Тъпа п*ка за жълта книжка- ФАКТ !

  2. Нина Колева

    сеп. 21. 2019

    Съгласна с горния коментар. онова.човекоподобие мегз .напълно объркано същество,което се „дипли“,с вътрешни противоречия и гелпи и мозъците на 13,14,годишните…защо не е в затвора…..

Добавете коментар