Взрив: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго! (нечувани разкрития)

Взрив: Софи Маринова вдига втора сватба с Гринго! (нечувани разкрития)
Гласувайте за статията

Софи Маринова отново вдига сватба с Гринго, хвърли всички в потрес!

Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго стягат втора сватба. Това издаде певицата пред вестник „Телеграф“. Допълвайки, че този път няма да организира голямо и шумно тържество като предишното.

Софи Маринова

След всички скандали, обиди и побои, Софи Маринова пак ще се омъжва за Гринго, потресът е пълен

„Готови сме пак да подпишем, само че този път съм казала на Гринго да се държи добре. В изпитателен срок е“, споделя певицата.

През март тази година двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, а след няма и половин година поеха по различни пътища. Раздялата шокира близките й, многобройните фенове на Софи и роднините.

Към днешна дата двамата отново са заедно, а Софи Маринова споделя, че са се пуснали по течението и не мислят много. Тя е убедена, че така е най-добре.

Както знаем, семейството на Софка е твърдо против трагикомичната й връзка с Тодор Давидов, когото тя дори даде на полицията. Певицата на няколко пъти споделяше публично, че Гринго я удря и е чупил ръката й.

Кой знае защо обаче в момента тя отново е с него. В мрежата коментарите са стотици, най-милите от които са просто: „Хубава работа, ама циганска“… Без коментар!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар