Ужас: Огромен кошмар за Светлана Гущерова! (още подробности)

Ужас: Огромен кошмар за Светлана Гущерова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова получила силен алергичен шок!

Моника Валериева спасила живота на приятелката си Светлана Гущерова. Жената на милионерския наследник получила алергична реакция наскоро.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова яко се е изплашила и има защо

“Бях решила отново да се изрусявам… Добре че беше Моника Валериева. Бях във фризьорския салон, започнаха да ми обезцветяват косата и изведнъж усетих, че ми горят лицето, ушите, вратът…

Моника беше седнала при маникюристката и когато ме погледна, каза, че съм се изринала, че правя алергична реакция. Втресе ме, взех да се подувам…”, разказва бившата Гонзовица.

Тогава Моника й дала хапче “Алергозан” и казала на фризьорката да махнат обезцветителя. “Не ми се мисли какво щеше да стане ако не беше Моника. Обадих се веднага на Християн, извикаха и Бърза помощ. Толкова зле бях, че не бяха сигурни дали ще оцелея”, споделя Светлана Гущерова.

Плеймейтката не крие, че съжалява за силикона, който е наблъскала в бюста си. “Все още не мога да им свикна. Много ми тежат, имам болки в кръста и гърба…

Ако знаех, че ще е така, не бих се решила на това. Всеки мъж харесва жени с големи гърди. Любовчето също. Затова, от друга страна, не съжалявам”, признава бившата моделка пред вестник „Уикенд“.

Светлана Гущерова вече не се обиждала, че някои нейни колежки са я “пенсионирали”. “Аз съм семейна жена и майка и не смятам, че в качеството си на такава трябва да се снимам еротично, за да бъда интересна”, убедена е тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар