Мания: Защо Златка Димитрова налита само на женени мъже?! (виж тук)

Мания: Защо Златка Димитрова налита само на женени мъже?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова си ги избира все женени!

Златка Димитрова все налита на мъже със семейства – първо разведе бащата на детето си Миро, сега и Кирил Танев.

Златка Димитрова

Златка Димитрова налита само на семейни мъже

Очевидно моделката има слабост към обвързани мъже, тъй като всичките й сериозни връзки са все с такива. Публична тайна е, че тя е причината за развода на бизнесмена Мирослав – бащата на сина й. Двамата имаха седемгодишна връзка преди да се разделят окончателно тази пролет.

Те дори изгубиха първото си дете, когато моделката беше бременна в седмия месец, но успяха да се справят с ужаса и все пак да станат родители, припомнят от столичен вестник. Въпреки твърденията на Димитрова, че раждането на сина им ги е сплотило, в крайна сметка връзката им не издържа.

Още миналата година те се разделиха и дори имаха връзки с други хора. Златка се върна при майка си в Бургас и започна афера с местния плейбой Галин Гочев. Те дори демонстрираха любовта си с общи снимки, но само след няколко месеца скъсаха.

Именно тогава Димитрова се върна при Миро и двамата се опитаха да подновят връзката си, най-вече в името на сина си. Това обаче не се получи и в крайна сметка плеймейтката се прибра окончателно при майка си в Бургас, където започна афера с Кирил Танев.

Който, също като Миро, е бил обвързан и дори има дъщеря от предишната си половинка. Това е причината двамата да не афишират връзката си, която, според запознати, датира от юни тази година.

Влюбените дори наскоро посетиха заедно Милано. Очевидната й мания да разваля семейства обаче определено не се нрави на феновете.

„И пак женен мъж, и пак с дете! Тц, тц, тц!“, „Чудех се не се ли тревожи , че Миро ще и вземе детето и то абсолютно законно след тия нейни връзки.

Но сега смятам, че Миро просто не иска да я чува, вижда, дори да си спомня за Златка и това , че имат дете.“, „Кирил след две години няма да си спомня за Златка“, категорични са онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар