„Славянката” Марешка е насилвана от мъжа си!(Георгиос крие срамно минало-още зловещи тайни)

„Славянката” Марешка е насилвана от мъжа си!(Георгиос крие срамно минало-още зловещи тайни)
Гласувайте за статията

Зловещи лични тайни крият участниците в реалите формата „Игри на волята”

В премиерния сезон на „Игри на волята” се преплитат доста срамни тайни на съотборниците. Някои от претендентите в трите отблора, които се борят за голямата награда от 200 бона, вече са познати на зрителите.

Игри на волята

Марешка от „Игри на волята“ била насилвана от мъжа си

Красивата Марешка Глущук стана известна с участието си в конкурса „Мис Плеймейт” 2017 година. Изящната моделка крие жестока лична драма. Родителите на Марешка са чеченци, които заради войната в родината си бягат в България.

Тук се ражда и дъщеря им Марешка. Когато е едва на 16-години те й уговарят брак с чеченец и я връщат обратно в родината. И оттам ужасът за привлекателната блондинка започва.

Съпругът й, който не я познава, я превръща в бяла робиня. Малтретирал я физически и винаги бил недоволен от домакинската работа, която вършела. Карал я да носи бурка, не й разрешавал да говори с други хора, пребивал я дори и затова, че си слага парфюм.

Гаврил се с нея по всевъзможни начини, все едно е впрегатно животно и редовно я насилвал.

Гущук забременява и на 18-години ражда сина си Амир.

Детето й дало сили да поиска развод. Но не срещнал никакво разбиране от родителите си. Майка й я обиждала с всевъзможни грозни думи и с баща й я заплашвали, че ако се разведе пак ще я върнат при мъжа й. И ще прекара живота си под ключ.

Тогава Марешка решава да избяга, като краде документите на мъжа си. но не успява да вземе сина си, когото не е виждала от три години. С наградата от „Игли на волята” се надява да успее да вземе детето при себе си.

Лидерът на славяните Георгиос Сърбинов крие срамно минало. 32-годишният фитнес инструктор захлебвал не с моделство, а с еротични танци. Българинът с гръцки корени се подвизавал в заведенията на Студентски град, където се раздавал с кръшни голи танци.

Неговата фаворитка Бояна Генова успя да омае мъжката половина на племето с русата си грива и сините си очи, пише „Ретро”.

Тя всъщност е едно от завоеванията на плейбоя Валери Божинов. Въпросната красавица стои зад култовата фраза на футболиста – „малко коте“. Блондинката бе спрягана за причина за развода на Божинов с Николета Лозанова.

Участничката в „Игри на волята“ е посещавала тайно ритнитопковеца в Сърбия, където той игра преди време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар