Райна и Атанас Месечков се разгорещиха(С какво ли ще ни изненадат)

Райна и Атанас Месечков се разгорещиха(С какво ли ще ни изненадат)
Гласувайте за статията

Райна и Атанас Месечков се разгорещиха

Поп фолк дивата Райна и танцьора на звездите Атанас Месечков се разгорещиха. Двамата танцуват в горещи ритми. Защото певицата и танцьорът подготвят нов клип.

Райна

Райна и Месечков се разгорещиха

По всичко изглежда, че „македонстото девойче” си има нова изгора. Снимката от танца на двамата разпали страстите на феновете й както и предизвика куп въпроси.

Райна и Атанас Месечков отдавна танцуват заедно, но не са двойка в живота. Но тези дни те отново се поддадоха на магията на танца и подпалиха дансинга.

Поп фолк фурията и гъвкавият мъж подготвят нов клип, в който ще се вият под звуците на огнените латино ритми, пише в. „България Днес”.

Двамата са заснети под ритъма на танца фламенко. Фолкаджийката е известна с танцувалните си умения и не случайно спечели телевизионния формат „Денсинг старс”.

Тогава именно си партнира с шампиона по спортни танци Атанас Месечков. Няма съмнение, че двамата ще направят един наистина взривоопасен продукт и ще зарадват феновете си.

Колкото до личния живот на гласовитката от Сандански, знаем, че тя отново е свободна.

Тя се раздели с ММА боецът Валери Тюлеков доста скандално. Каква е истинската причина Пилето на поп фолка и спортягата да се разделят, остана тайна.

Валери дори изтри повече от общите им снимки в социалната мрежа, но досега не е давал интервюта.

Райна също не е проговорила за причината за раздялата им, която до момента остава пълна загадка.

Но певицата продължава с работата и пътешествията си, които обожава. Настина я влече да пътешества и да опознава света и различните култури.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар