Благой Георгиев заряза бременната Златка, хукна по живот! (още подробности)

Благой Георгиев заряза бременната Златка, хукна по живот! (още подробности)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев заряза бременната Златка Райкова и хукна по клубове!

Голямата гръцка звезда Йоргос Ясемис посети за пореден път България. В понеделник вечер той бе забелязан да се забавлява с приятели в столичния Club XI Eleven.

Благой Георгиев

По купоните си е Благой Георгиев и това е!

На съседното сепаре се бе настанил пък Благой Георгиев, но без любимата му Златка Райкова, която се очаква да роди до дни.

Оказа се, че Ясемис е любим изпълнител на Благо и той не пропусна възможност да се запознае и снима с него. Йоргос от своя страна също веднага до разпозна и приятелски си размениха комплименти.

Въпросната вечер в клуба участие имаше нашумялата певица Теди Александрова. Пайнерката се зарадва да види популярните си фенове.

Накрая на вечерта не се стърпя и зивика при себе си Йоргос, за да изпълнят заедно дуетната му песен с нейната колежка Анелия.

Всички в заведението бяха доволни и не спряха да извъртат погледи към гръцката звезда. Не можеха да повярват, че редом с тях се забавлява изпълнител от такава величина.

А Ясемис се показа супер земен човек, който не отказа нито една снимка на желаещите да се докоснат до него.

Пита се обаче в задачата дали Златка Райкова не е изревнувала от отсъствието на Благо, още повече като си го познава отлично.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар