Прости му: Биляна Дол даде пробен срок на Валери Божинов! (виж тук)

Прости му: Биляна Дол даде пробен срок на Валери Божинов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Биляна Дол даде пробен срок на Валери Божинов!

Биляна Дол напусна Валери Божинов, но явно тръпка още има. Според близки до двойката Дол е поставила футболиста на изпитателен срок. През който той няма право да има отношения с други жени.

Валери Божинов

Валери Божинов на изпитателен срок от Биляна Дол

Сръбкинята си пусна топлес снимки, които според тълкувания на последователите й в мрежата са насочени към Валери. Самият той не крие, че иска отново да се събере със сръбкинята.

След като бъде наказан за известно време това може и да стане, но засега красавицата не иска да се връща във Враца, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че Биляна го играела ледена кралица и непристъпна крепост, но всъщност била много доволна от разкаянието на бившия си любим. И единствената причина да не го допусне обратно до себе си е, че иска още малко да го поизмъчва.

В последните дни двамата често разговаряли по телефона, чатели си от време на време и си разменяли любезности. Той бил много пламенен в обясненията си в любов. А тя се стараела да му отговаря хладно и сдържано, но без да го реже директно, за да не го отблъсне.

Дала му да разбере, че вратата й за него все още е отворена, стига да се постарае. Освен това Биляна побързала да се прибере в Белград. За да му даде възможност да я моли за прошка от по-кратко разстояние.

На фона на всичко това обаче тя се опитва и да го дразни с демонстрация на лично щастие и намеци, че не страда от липса на ухажори.

Според проверена информация, близките на футболиста го насърчават да не се отказва от „дъртото коте”. Тя била истински ангел, който успял да сближи футболиста с неговият син Валери-младши.

По време на брака с Лозанова бащата на практика се правел, че детето му не съществува, за да не дразни съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар