Биляна Дол даде пробен срок на Валери Божинов!Биляна Дол напусна Валери Божинов

, но явно тръпка още има. Според близки до двойката Дол е поставила футболиста на изпитателен срок. През който той няма право да има отношения с други жени. [caption id="attachment_432359" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов на изпитателен срок от Биляна Дол[/caption]

Сръбкинята си пусна топлес снимки, които според тълкувания на последователите й в мрежата са насочени към Валери. Самият той не крие, че иска отново да се събере със сръбкинята.

След като бъде наказан за известно време това може и да стане, но засега красавицата не иска да се връща във Враца, пише вестник „България Днес“. Припомняме, че Биляна го играела ледена кралица и непристъпна крепост, но всъщност била много доволна от разкаянието на бившия си любим. И единствената причина да не го допусне обратно до себе си е, че иска още малко да го поизмъчва. В последните дни двамата често разговаряли по телефона, чатели си от време на време и си разменяли любезности. Той бил много пламенен в обясненията си в любов. А тя се стараела да му отговаря хладно и сдържано, но без да го реже директно, за да не го отблъсне. Дала му да разбере, че вратата й за него все още е отворена, стига да се постарае. Освен това Биляна побързала да се прибере в Белград. За да му даде възможност да я моли за прошка от по-кратко разстояние. На фона на всичко това обаче тя се опитва и да го дразни с демонстрация на лично щастие и намеци, че не страда от липса на ухажори. Според проверена информация, близките на футболиста го насърчават да не се отказва от „дъртото коте”. Тя била истински ангел, който успял да сближи футболиста с неговият син Валери-младши. По време на брака с Лозанова бащата на практика се правел, че детето му не съществува, за да не дразни съпругата си.