Саня Борисова ядоса участниците във Фермата: Най-мързелива е! (виж тук)

Саня Борисова ядоса участниците във Фермата: Най-мързелива е! (виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова успя да ядоса участниците във Фермата!

Десет дни след старта на „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова официално бе титулувана за най-мързеливия участник в отбора на чорбаджиите.

Саня Борисова

Саня Борисова най-мързелива във формата

Във втората седмица на риалитито актрисата е ратай заедно с треньора на звездите Сами Хоссни. Според правилата на играта ратаите спят в обора и вършат най-черната работа, като първата им задача за деня е да почистят и издоят животните.

Основната тежест в грижата за овцете пое Хоссни, което за пореден път запали фитила на недоволството у журналиста-патриот Ивайло Шопски. Високите децибели на конфликта му със Саня събудиха някои от участниците и бяха основна тема на сутринта.

„Казах й „Не ти се правя на душманин, ама вдигни малко главата, остави личния тоалет и свърши някаква работа!“. Тя се разбуча, чак взе да ме гони от обора, братче! Вчера викала на Митко „Ще дойдеш ли да доиш, че ще ми изстине водата и не мога да се изкъпя!“, възмути се Шопски.

Той срещна разбиране от всички чорбаджийки с изключние на Мариана Маринова. Организаторката на конкурси за красота единствена защити актрисата в нейната суетност:

„За човек, който е публична личност, да изглежда добре е супер важно. Защото винаги ще се намерят злонамерени хора, които ще напишат, че имаш пъпка или не си си мил косата.

Нейните притеснения за мен са напълно разбираеми и не виждам защо това, че си слага крем на лицето 20 минути по-дълго, дразни всички останали“.

Силното чувство за справедливост и гнева на водещия на „Бащино огнище“ Шопски се стовариха върху Борисова още в ден трети, кагато той й заяви, че прекарва повече време пред огледалото, отколкото в стопанството.

Въпреки бавния темп, с който се научи да реди плочки и да измазва стени като ратай, бившата съпруга на режисьора Ники Илиев показа добри качества зад печката. И обядите й бяха приветствани топло от всички.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар