Кристиано Роналдо разтърси света с тези разкрития! (виж тук)

Кристиано Роналдо разтърси света с тези разкрития! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кристиано Роналдо показа, че е истински човек, респектира света!

Интересните истории от обширното интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължават. Поредната е свързана с детството му. И изненадващата помощ, която той е получил от три служителки на “Макдоналдс”. Келнерките, които той издирва, го хранели без пари в бедните години.

Роналдо

Кристиано Роналдо показа, че помни откъде е тръгнал и е запазил човешкото в себе си, въпреки парите и славата

„Бяхме малки и много гладни. До стадиона в Мадейра имаше ресторант „Макдоналдс“. Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен.

Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, за да им се отблагодаря. Искам да върна жеста“, заяви Роналдо.

Нападателят на Ювентус говори и за това кое е по-хубаво за него – сексът с Джорджина Родригес или задната ножица срещу Ювентус?

„Не, не мога да сравнявам секса с моята Джио и онзи гол. Няма начин. Да, това е гол, който от години се опитвам да отбележа. Имам над 700 попадения, а този е най-красивият, но просто няма как двете неща да се сравнят“, сподели Кристиано Роналдо.

Източник: Спортал

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар