Народен човек: Бербатов сърба шкембе чорба в центъра на столицата!

Народен човек: Бербатов сърба шкембе чорба в центъра на столицата!
Гласувайте за статията

Димитър Бербатов си остава народен човек, въпреки парите!

Димитър Бербатов е зажаднял за българска кухня, видяха фотографите на „Ретро“. Футболната звезда ежедневно хапва в заведението, намиращо се точно до входа на новото му жилище на столичната улица „Оборище“.

Бербатов

Бербатов не изневерява на родните традиции

Комшията на Лили Иванова не се притеснява да сърба шкембе чорба в идеалния център на София, буквално пред очите на стотици минувачи.

Бербо най-лакомо излапа порцията. Като дори топеше от хляба си вътре в чиния, както повелява традицията на село.

За да не похаби нито капка от вкусната супа, която да се разлее по брадата му, футболистът консумираше ястието почти легнал върху масата. И в разрез с всякакъв етикет за хранене на публично място.

Хапването толкова му се услади, че Митко не остави приборите дори когато телефонът му звънна по работа и продължи едновременно да води бизнес разговор и да яде с лъжицата.

Съседи на Бербатов коментират, че откакто се преместил в престижния квартал със семейството си, прекарвал по-голямата част от деня не в апартамента си, а на масите във въпросния ресторант. „Скоро ще започне да слиза по пижама и домашни чехли“, шегуват се негови комшии.

Те разкриват още, че рядко забелязвали футболистът и съпругата му да пазаруват заедно от близките магазини.

„Явно Елена не е домакиня, защото нито веднъж не сме я видели да му купува мръвка, кашкавалче или нещо друго сносно на това момче. Само на „плод и зеленчука“ се спира понякога“, разказват възрастни съседки на Бербатови.

Докато бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ му е отпуснал края и вече е далеч от спартанските режими на хранене, които спазваше по време на активната си кариера, съпругата му продължавала да изчислява калориите на всяка своя хапка.

Макар Елена да е родила две дъщери на Митко, мерките й все още са като на манекенка. Вместо с напредването на възрастта да се окръгля, тя продължава да слабее по примера на холивудската звезда Анджелина Джоли.

Заради силния женски интерес към любимия й половинката на Бербо, която вече прехвърли 40-те, била вманиачена по визията си. И изпитвала панически ужас да не би друга да грабне вниманието му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар