Бомба: Жана Бергендорф спечели 250 бона от Националната лотария!

Бомба: Жана Бергендорф спечели 250 бона от Националната лотария!
Гласувайте за статията

Жана Бергендорф удари джакпота, спечели 250 бона!

Жана Бергендорф потвърди разкритието на hotarena. Певицата наистина е спечелила 250 000 лева от Националната лотария.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф удари джакпота, честито!

„Спечелих 250 000 от лотария! С тези пари ще започна на чисто, те са ми и като стимул да подредя живота си отново. В момента детето е при мен, грижа се за него, записвам песни и вече имам мениджър – Иван Иванов“, споделя изпълнителката.

Изпълнителката, която преди дни стана лице на инициативата срещу насилие над жени и деца „За теб“ е невероятно щастлива от късмета си.

Животът на талантливата звезда е низ от възходи и падения. Въпреки това червенокосата Жана Бергендорф не се спира. Тя упорито се бори за сина си Лео и за себе си, както и за всички, които обича.

„Вярно е, че съм преживяла насилие. Мама ме заряза в сиропиталище за цели шест години. Бях малтретирана от дете. А любовниците на майка ми ме шамареха ежедневно“, призна и в къщата на „Вип Брадър“ Жана преди години.

„Майка ми предпочиташе мъжете си пред мен. Те ме смазваха от бой. А по-лошото е, че и тя го правеше. Ето защо живях в пансион шест години. Помагаше ми с пари, мислейки, че те са достатъчни. А аз търсех майчината ласка.

За нея беше важно да изкарва пари. Аз не съм като нея, аз съм свободна“, споделя през сълзи певицата, пише вестник „България днес“.

Въпреки тежкото си детство Жана е простила на майка си и дори й е благодарна. Смята, че иначе би се превърнала глезено момиченце, неспособно да се справи с живота.

Бергендорф преживява много тежко насилието и от страна на последния си приятел Лео. Двойката дори стигна до арест и съд, като в скандала се оказаха намесени и наркотици.

„Искам да кажа с днешна дата на момичетата да се борят с насилието, да застанат срещу него и се радвам, че има хора, които могат да им помогнат“, казва Жана Бергендорф, която стана и лице на кампанията, както и представител на мобилното приложение на инициативата „За теб“.

Самата певица живее нов живот, освободена от демоните на миналото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар