След резила с дебелите снимки: Андреа мина на ударна диета! (виж тук)

След резила с дебелите снимки: Андреа мина на ударна диета! (виж тук)
Гласувайте за статията

Андреа реши да мине на диета след резила с дебелите й снимки!

Фолк певицата Андреа май е минала на ударна диета след като вестник „Уикенд” публикува шокиращи нейни необработени снимки. Които показват излишеството килограми, натрупани по някога стройната й снага.

Андреа

Бившата на Кубрат Пулев – Андреа явно се е стреснала и е решила да мине на диета

Репортер на вестника засече преди дни звездата без нито един хит да разхожда кученцето си на столичния булевард „Дондуков”.

Чалгаджийката изглеждаше сравнително вталена, макар и с доста подут и провиснал корем, който напираше да изскочи през блузата.

Промяната във фигурата й все пак е към добро – Андреа очевидно е успяла да свали поне 3-4 килограма от едрата си сумо-осанка.

Въпреки това трябва да се отбележи, че все още не е достигнала форми, които позволяват да се носи минижуп. Без това да предизвиква ако не подигравки, то деликатно повдигане на вежди.

Макар да е леко поотслабнала, Андреа би трябвало да избира дрехи, които са поне една педя по-дълги в сравнение с поличката, която е нахлузила.

През цялото време, докато разхождаше домашния си любимец, певицата разговаряше по телефона. Блондинката изглеждаше загрижена за нещо, но така и не стана ясно точно за какво. Ще следим обаче успеха й с новата диета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар