Красивата Ева Веселинова стана звезда в Гърция! (още подробности)

Красивата Ева Веселинова стана звезда в Гърция! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова става звезда в Гърция!

След като успя да се прочуе в България като „господарка на ефира” и панелистка в „На кафе”, Ева Веселинова е на път да стане звезда и в Гърция.

Ева Веселинова

Ева Веселинова се прочу и в Гърция

Трамплин за това й осигури един от най-известните певци в южната ни съседка – Макис Димакис. Той покани русокосата водеща да участва в най-новия му клип, който е заснет край София.

Парчето вече се върти в Гърция. В него родната звезда се разхожда заедно с музиканта в кола, а след това двамата танцуват под звездите. През цялото време усмивката не слиза от лицето на блондинката, пише вестник „Уикенд“.

„Показаха ми няколко момичета, но аз бях категоричен в избора си. Явно съм усетил връзката на Ева с Гърция и химията между нас се получи още преди да се видим на живо“, коментира певецът.

Веселинова била на седмото небе от предложението, тъй като Макис бил любимият певец на сестра й. Самата Ева е живяла години наред на остров Санторини и говори гръцки език много добре.

Не веднъж е споделяла, че се е пробвала да пробие в гръцки телевизии, но не се е получило. След като блесна в клипа на един от най-популярните гръцки музиканти, вече има реален шанс да направи кариера и в южната ни съседка.

Макис много държал да снима с българка, а не с гъркиня, защото реалната му половинка в живота също е родом от България. Певецът имал слабост към нашата страна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар