Бомба: Тото от СкандаУ стана татко! (защо скри радостната вест)

Бомба: Тото от СкандаУ стана татко! (защо скри радостната вест)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ стана татко, но не сподели новината!

В събота към 18:00 часа Тото от СкандаУ и любимата му Кристин Петринска са станали родители, разкриха техни близки. За разлика от своя колега Криско, който се похвали в нета, че също е станал баща, Йонислав Йотов от „СкандаУ“ реши да запази пълно мълчание.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ вече е баща, честито!

И не пожела да оповести радостната вест. Нещо повече – той дори не е бил наблизо, а на участие в провинцията, когато Кристин е раждала. Източникът ни издава, че веднага след като приключила изявата му, Тото веднага се отправил към бебока и неговата майка.

Рапърът и Кристин Петринска се залюбиха преди около година. Победителят от „Вип Брадър” 2017 г. и русата хубавица се запознаха по време на негово участие и оттогава са неразделни.

Кръшната блондинка е участвала във видеоклипове на различни български изпълнители, преподаваше и модерни на танци на деца в частна школа.

Именно любовта на Кристин към музиката и танцовото изкуство я събрала с Йонислав, както е истинското има на рапъра. Двамата попаднали на една сцена – той като изпълнител, а тя като балерина, а оттам нататък искрите между тях бързо пламнали.

Тото от СкандаУ споделил пред приятели, че съвместният му живот с Петринска към настоящия момент е щастлив. Той очевидно си пада по блондинки, защото предишната му приятелка Яна Червенкова също е руса.

Риалити звездата уж много страдаше по бившата и даже й посвети песен – хита „Чужди усмивки”, ала любовните му терзания бяха краткотрайни. Той не остана дълго сам и само за два месеца смени Яна с настоящата си любима.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар