Гурбетът на Албена Вулева свърши: Вече не е камериерка! (още подробности)

Гурбетът на Албена Вулева свърши: Вече не е камериерка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Албена Вулева се завърна у нас, работата й в Кипър приключи!

Бившата тв водеща Албена Вулева скоро ще се завърне на родна територия. В края на август устата дама замина за Кипър, където няколко седмици се труди като камериерка в местен хотел. Ала с края на летния сезон настъпи време да се прибере в България.

Албена Вулева

Албена Вулева се върна в България

Албена не се срамува от дейността си на обслужващ персонал и често споделя с приятелите си в социалната мрежа подробности от битието си. Тя издаде, че живее на квартира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас.

Всеки ден тя изминава с автобус разстоянието между двете градчета, но това не й тежи. „Срамна работа няма. Не се притеснявам от нищо!”, категорична е риалити звездата.

Тя се ожали, че по „цял ден бачка на тръстиката” и същевременно документира голяма част от ежедневието си в снимки и видеоклипове.

Сега, когато активният туристически сезон приключва, Албена е стегнала багажа и се готви да се върне в България. Затъжила се е най-вече за майка си Людмила Захажаева, с която се чува основно по телефона.

Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да започне ново начало. Тя отдавна искаше да замине за чужбина, но в мечтите си се виждаше установена в Истанбул – нейният любим град и бленувана дестинация.

За съжаление, копнежите й не успяха да се сбъднат и реалността я изпрати в Кипър, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар