Необяснимо: Защо Криско и Цвети още крият пола на бебето си?! (виж тук)

Необяснимо: Защо Криско и Цвети още крият пола на бебето си?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Криско и Цвети Петрова още крият пола на бебето си!

Рапърът Криско е на седмото небе от щастие. Той стана баща и съобщи новината с почитателите си в социалната мрежа. „Бати стана тати“, написа изпълнителят на „Винаги доволни“ и сподели снимка, на която се вижда как държи бебето в ръце.

Криско

Криско и половинката му крият пола на бебето си

Бременността на приятелката му Цвети премина без да се разбере пола на очаквания наследник/ница. И към момента рап гуруто мълчи дали е момиче или момче рожбата им. Което доста озадачава феновете му.

Под черно-белият кадър във Фейсбук страницата на изпълнителя, приятели и почитатели пожелават здраве и щастие на изпълнителя и рожбата му.

Припомняме, че откакто Цвети се появила в живота на изпълнителя, той се чувствал много по-спокоен и уверен, коментират негови близки.

Любовната им история започнала на снимачната площадка на негов видеоклип. По това време Петрова съвмествяла работата си като стюардеса с тази на танцьорка и взела участие в един от проектите на Кристиан Талев.

Той я харесал, издирил телефонния й номер и я поканил на среща. Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там. Но упоритият продуцент я убедил да остане в България. Той й посветил песента си „Още си един танц” и така окончателно я спечелил.

„Цвети ме е виждала във всякакви ситуации и ме е приела такъв, какъвто съм! Случвало се е да се караме, но само за глупости и незначителни неща. През повечето време сме много сплотени”, споделял е Криско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар