Кейт Мидълтън сподели за вълненията си около децата

Кейт Мидълтън сподели за вълненията си около децата
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън бе на среща с майки в детски център в Лондон след началото на учебната година. Херцогинята на Кеймбридж бе елегантна както винаги, като този път заложи на точките. Тя бе в черна риза на бели точки за на френския лейбъл Equipment, комбинирана с черен панталон и обувки на ток.

Кейт бе в много добро настроение по време на срещите си с родители и деца, поне съдейки по снимките от събитието. Посещението й в центъра бе във връзка с програма, осигуряваща посещения по домовете на жени, които са станали майки за първи път и се сблъскват с традиционните трудности в това отношение.


Като доказателство за това, че наистина изглежда, сякаш децата растат много бързо, ще припомним, че преди няколко седмици принцеса Шарлот тръгна на училище. Тя е записана в същото учебно заведение, в което ходи и принц Джордж. Очакваме и най-младия наследник на фамилията им да последва техните стъпки след време.

Очарованието на Херцогинята

Ще добавим, че Катрин отново привлече вниманието с изискано поведение, изтънчена визия и интелигентна сдържаност, тя е все така внимателна в публичните си изви и още печели всеобщата любов на много хора по света.
Тя и половинката й са евентуалните наследници на английската корона и те определено знаят как да спазват кралсклия етикет и в същото време да се харесват и на по-младите.

Източник: Сп. Ева

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар