Тайни за красота от една вечна модна икона

Тайни за красота от една вечна модна икона
Гласувайте за статията

Още през 50-те години, популярната Мерилин Монро разказва как се поддържа в добра форма и дали спазва определен режим. Ето и части от тайните й, споделени пред камерите.

Единствената ми най-голяма грижа беше да имам достатъчно за ядене, разказвала Мерилин. Сега се тревожа дали не ям твърде много. Никога не съм се грижила да правя упражнения. Сега прекарвам поне 10 минути всяка сутрин, упражнявайки се с малки тежести. Създадох мои собствени упражнения за мускулите, които искам да запазя стегнати.
Спорт. Никога не са ме интересували спортовете на открито и нямам желание да изпъкна в тениса, плуването или голфа.  Въпреки набиращата голяма популярност кожа, загоряла от слънцето, не мисля, че тя е по-привлекателна от бялата кожа или че е по-здравословна. Лично аз се възпротивявам на силния загар, защото харесвам да се чувствам блондинка от главата до петите.

Всяка сутрин, след като си измия зъбите и лицето, и изтръскам последния слой сън, лягам на пода до леглото ми и започвам първото упражнение. Това е обикновено упражнение за стягане на бюста, което се състои от вдигането на гирички от 2 кг, като ръцете ми са разперени настрани до позиция точно над главата ми. Правя ги 15 пъти, бавно, после ги повтарям 15 пъти от позицията, където ръцете са назад над главата ми. Тогава, с ръце на 45 градуса от пода, движа гиричките в кръг, докато се изморя. Не броя ритмично, както хората го правят не мога да понасям упражнения, ако се чувствам вкарана в рамки.

Мерилин Монро

Винаги са ми казвали, че начинът ми на хранене е абсолютно странен, но не мисля така. Преди да взема сутрешния си душ, си стоплям чаша мляко на котлончето, което си държа в хотелската стая. Когато вече е горещо, счупвам две сурови яйца в млякото, разбивам ги с вилица и ги изпивам, докато се обличам. Добавям към това хапче мултивитамин и се се съмнявам, че има лекар, който може да препоръча по-хранителна закуска за работещо момиче, което бърза. Моите вечери вкъщи са обикновени. Всяка вечер спирам на близкия пазар до хотела ми и си взимам стек, агнешки котлети или малко дроб, които пека на електрическата скара. Обикновено изяждам и четири или пет сурови моркова с месото, и това е.
Източник : Жената днес

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар