Щерката на Цветанов се намърда сред звездите: Купонясва с хайлайфа! (виж тук)

Щерката на Цветанов се намърда сред звездите: Купонясва с хайлайфа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Цветанов купонясва с родните звезди!

Средната дъщеря на Цветан Цветанов прави първите си стъпки в светския живот у нас, видя „Ретро“. 16-годишната ученичка Василена често споделя компанията на младите музикални звезди.

Цветанов

Щерката на Цветанов се намърда сред известните у нас

Наследничката на бившия втори в ГЕРБ е сред ВИП гостите на големите поп концерти. Като има възможността да прекарва време зад сцената редом с идолите си.

В компанията на Василена са небеизвестните рапъри Павел и Венци Венц, гласовитата Михаела Маринова, звездите от група „Скандау“ и други лица от поп сцената.

От снимките в социалните мрежи на средната щерка на политика се вижда, че тя има отношение към бляскавия живот. Облича се в крак с последните модни тенденции и посещава най-актуалните сред младежката аудитория софийски заведения.

Преди 3 месеца стана ясно, че девойката е завела и кандидат-зет на баща си. Василена демонстрира по снимките близост с избраника си Ростислав, с когото учели в едно и също училище. Именно там пламнали искрите между тях.

Двамата не се притесняват да афишират връзката си. Очевидно Цветанов и жена му Деси имат доверие на щерка си, тъй като тя не крие, че посещава нощни заведения, естествено, придружавана от своя любим.

По-голямата сестра на Василена – Гергана, е далеч по-дискретна по отношение на личния си живот. За нея се знае, че работи в Световната банка в Ню Йорк, където е анализатор.

Там тя получава изключително висока заплата и бързо расте в йерархията, като наскоро се похвали, че вече пише и научни статии.

Най-малката дъщеря на Цветанови – София, е все още само на 8 годинки. За нея всекидневието се изразява в учене, игри и споделено време с родителите й.

Наскоро бившият вътрешен министър дори изрази съжаление, че с жена му не са успели да вземат София на фестивала на народната носия в Жеравна, който фамилията посещава всяка година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар