И Силвия Кацарова ляга под ножа като Ламбо! (още подробности)

И Силвия Кацарова ляга под ножа като Ламбо! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Силвия Кацарова ще се подложи на същата интервенция като Стефан Данаилов!

Силвия Кацарова в най-скоро време щяла да легне за енти път под ножа. Този път обаче не от суета, а заради проблеми с лявата става на крака си.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова сменя става

Очаквала я също толкова сложна операция, през каквато преди по-малко от месец премина и Стефан Данаилов. След като падна на мокрия под в апартамента си в Приморско.

Изпълнителката на „Топъл дъжд“ вече има опит в този род интервенции. Тъй като още преди време претърпя смяна на дясна става. Операцията обаче не бе дотам успешна и се наложи да бъде преповторена от друг лекарски екип във втора болница.

Защото пишман хирурзи оставиха звездата почти саката и единият й крайник бе чувствително по-къс от другия.

Още тогава специалистите уверили Силвия, че рано или късно ще се наложи да се подложи на същата процедура и за левия си крак. Но тя толкова се уплашила от ада, през който преминала, че решила да отлага, докато е възможно.

Болките, които ежедневно я тормозели обаче, все повече я карали да се замисли за операция. Все пак Кацарова открила начин да смекчи страданията и да бъде адекватна пред феновете си по концерти, инвестирайки в скъп апарат.

Биорезонансния уред, струващ 1000 лева, певицата видяла от свой приятел, който й дал да го пробва, уверявайки я, че ще почувства по-добре. Така и станало и Силвия незабавно си го купила, а сега го носела в дамската си чанта, редом с парфюмите и червилата.

Кацарова е сред най-суетните ни естрадни звезди и трудно преглътнала забраната на докторите да ходи на високи токчета. Тя е сред миньончета в хайлайфа и ефектните обувки години наред й създавали самочувствие.

Въпреки възрастта и болежките певицата доказа, че не е загърбила суетата, като в началото на годината се сдоби с нов нос, подлагайки се на естетическа корекция при пластичен хирург.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар