Горещи снимки на Нора Недкова и Христо Сираков! (виж тук)

Горещи снимки на Нора Недкова и Христо Сираков! (виж тук)
Гласувайте за статията

Христо Сираков точи лиги по Нора Недкова!

Вечният ерген Христо Сираков прибави още една плеймейтка в тефтерчето си. На яхта в Гърция бизнесменът се любува на прелестите на Нора Недкова.

Нора Недкова

Нора Недкова ли е следващото гадже на Христо Сираков?!

Тя страстно позира пред влажния погледф на Сираков, който е заедно с голя ма компания приятели и моделки. Те вършеят за последно през този сезон из тузарските гръцки курорти.

Недкова, която е доста премерена в публикациите си напоследък, този път не пропусна да се похвали. Богати трапези от гръцки таверни и приказни гледки от плаване с яхта заливат профила на моделката.

Самата тя признава неведнъж, че със Сираков са изключително близки, пише вестник „България Днес“. На почивката е и вече бившата на Сираков Дениз Хайрула, станала известна след конкурса Мис Плеймейт.

Припомняме, че преди време Нора Недкова твърдеше, че е на сух режим и то от години. Красавицата сама призна, че отдавна не поддържа интимни отношения с представители на силния пол, тъй като търси идеалната си половинка.

„Нямам мъж до себе си. В търсене съм на такъв. Все още не се е появил подходящият”, сподели още моделката.

Скандалната силиконка няма официално гадже и единственият мъж в живота е котаракът й, който я буди всяка сутрин в 5, за да го нахрани.

Интимният живот на хубавицата е в застой, но това не я спира да обикаля света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар