Разкритие: Прея се крие зад маската на пеперудата в „Маскирания певец“! (виж тук)

0

Прея е скрита зад маската на пеперудата в шоуто!

Прея е пеперудата в „Маскираният певец”. Тъмнокожата изпълнителка изви глас миналата седмица на сцената на първия сезон на шоуто, а детективите на формата бързо я разкриха.

Прея
Прея е пеперудата в шоуто

Смуглата изпълнителка бе покрита от глава до пети, за да не се вижда тъмната й кожа. И въпреки опитите си да заблуди журито, тайната бързо бе разгадана.

Няколко улики във видеото дадоха увереност на журито, че това е младата звезда. Пеперудата споделя в клипа си, че е луд фен на Майкъл Джордан, родена е през 1994 година и е имала трудно детство.

И трите неща се припокриват с образа на Прея, която е добре позната с тежката си житейска история.

Друга голяма загадка бе Шотландеца. Зрителите обаче са убедени, че плътния бас и перфектното сценично поведение разкриват самоличността на оперния певец Юлиян Константинов.

Пак от видеото става ясно, че Шотландеца е посетил много престижни места по света, роден е през 1966 година и демонстрира завидни певчески способности.

Именно последното наклони везните, че Константинов е зад маската, пише вестник „България днес”.

Най-труден за разгадаване бе образът на Звездата. Въпреки това някои от уликите разкриват, че това е човек, който обича Япония, роден е край река и си пада по японската култура.

Смята се, че зад маската може да е Бате Енчо, който е запален почитател на японската култура, а освен това е роден край Русе.

Голямата изненада на вечерта обаче се оказа Гарванът. Всички смятаха, че зад маската се крие мъж, но за всеобща изненада гласът се оказа женски. Разкриването на самоличността му също не се оказа особено трудно след това.

Клипът край морето издаде, че героинята в шоуто е родена край вода — а именно море, има много върхове и спадове в кариерата и има ангелски глас. Зрителите бяха убедени, че става дума именно за Деси Добрева.

Изпълнителката е родена във Варна, бе на върха на славата в „Шоуто на Слави”, след това се наложи доста години да се опитва да се издигне обратно нагоре, докато кариерата й отново не започна да се развива успешно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.