Саня Борисова разплака Мариана Маринова във Фермата! (още подробности)

Саня Борисова разплака Мариана Маринова във Фермата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Саня Борисова трогна до сълзи Мариана Маринова!

Две седмици след старта на риалитито „Фермата: Нов свят“ отборът на богатите в шоуто е изправен пред опцията да бъде ръководен от жена.

Саня Борисова

Саня Борисова разплака Мариана Маринова във Фермата

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова ще премери сили с треньора на звездите Сами Хоссни в дуел за фермер на седмицата.

Шефката на силиконките у нас се стяга за битка след като Саня Борисова я номинира. А съотборниците й я предпочетоха пред кандидата на продукцията – архитектката от село Хвойна Кристиана Брънзалова.

Маринова бе сред най-близките съотборници на актрисата в шоуто, споделяше всичките й ритуали за разкрасяване. И я защитаваше срещу масовите подмятания, че стои повече пред огледалото, отколкото в обора.

Освен с милите думи в прощалното си писмо, Саня Борисова разплака приятелката си с неочакван подарък – любимото си червило.

„Вярвам, че жените са способни да ръководят наравно с мъжете! Докажи, че можеш да бъдеш добър лидер и с червило в ръка!“, предизвика я филмовата звезда.

Отсъствието на Саня, която падна в епичен дуел с детската учителка от отбора на сиромасите Маргарита Христова, бе прието с умерена тъга от чорбаджиите.

С изключение на софтурения милионер Митко Караиванов, мъжете в отбора от ден първи не спираха да й натякват, че е пасивна и спъва общия ритъм на работа.

Последната си седмица в риалитито Борисова изкара като ратай. И предизвика гнева на Сами Хоссни със скатаването си от доенето на овцете – процес, който предизвикваше откровена погнуса в актрисата.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар