Шок: Според закона бъдещото бебе на Джулиана Гани ще се води на бившия й мъж! (виж тук)

Шок: Според закона бъдещото бебе на Джулиана Гани ще се води на бившия й мъж! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани и Илиян Найденов нямат брак, което е огромен проблем!

Пред ново изпитание е изправена Джулиана Гани. След дългия и мъчителен развод с бившия си мъж, сега тя трябва да доказва кой е баща на детето й.

Джулиана Гани

Огромен проблем за бременната Джулиана Гани

Според Семейния кодекс триста дни след развода бебето на води на бившия съпруг. При условие, че майката още не е сключила нов брак.

Засега Джулката не е обявила, че е подписала втори път. И затова с пълно право първият й мъж Станимир Ташев може да претендира, че е баща на детето.

Според член 61, алинея 1: „Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване“.

Според следващата алинея 2, „ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака. Но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак“.

Джулиана Гани се разведе след дълъг процес едва тази година, а вече е бременна в седмия месец, така че 300 дни, както изисква законът не са изтекли.

Остава да видим дали тя ще подпише скоростно с Илиян Найденов, а според публикация в инстаграм двамата явно очакват момче, защото бъдещата майка е облечена в синьо.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар