След края на „Стани богат“: Михаил Билалов бяга в Америка! (още подробности)

0

Михаил Билалов заминава за Америка!

Със свалянето от ефир на най-интелигентната игра „Стани богат“, новият директор на БНТ Емил Кошлуков изобщо не подозира каква супер услуга направи на Михаил Билалов.

Михаил Билалов
Михаил Билалов ще прекара доста време зад океана

Макар да загуби работата си като водещ, Джаро от хитовата кримка „Под прикритие“ моментално е бил нает за друг ангажимент. Който със сигурност ще му донесе солидни доходи.

Носителят на наградите „Аскеер“ и „Икар“, който има зад гърба си над 50 роли в български и чуждестранни филмови продукции… И е носител на 12 престижни награди от международни фестивали, е бил нает за 9 мокри поръчки на територията на САЩ и Канада.

В толкова градове ще се играе комедийната постановка на режисьора Станимир Михайлов, „Мокра поръчка“. В която си партнира блестящият тандем Мишо Билалов и Николай Урумов.

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им представление е само 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11). А за финал пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.

Програмата не е окончателна. Поради огромния интерес сред българите зад Океана, които искат да се насладят на актьорския талант на Билалов, е възможно да бъдат добавени още един-два града.

Самият Билалов се вълнува изключително от предстоящото турне в САЩ и Канада, тъй като му е първото, пише Слава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.