Илиана Раева след Баку: Омерзена съм до дъното на душата си! (виж тук)

Илиана Раева след Баку: Омерзена съм до дъното на душата си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиана Раева гневна и омерзена от подценяването на момичетата ни в Баку!

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева заяви, че е омерзена и съсипана след световното първенство в Баку. Тя изрази силното си разочарование от оценките на ансамбъла.

Илиана Раева

Илиана Раева е повече от гневна и разочарована, това беше тотална несправедливост

Както знаем, българките спечелиха бронзов медал в многобоя и сребърен в съчетанието с пет топки.

„Омерзена съм до дъното на душата си. Усещането, което изцяло чувствам в момента, е много страшно. Два пъти в живота си съм се чувствала омерзена, сега е вторият“, каза Илиана Раева при пристигането в София.

Тя заяви също, че е много горда с отбора. „Единственото, което мога да кажа, е, че познавам цялата история на художествената гимнастика. Такъв отбор не е имало в света. Такава гимнастика никой не е играл в света. Така не се е състезавал никой в света.

Цели четири съчетания по четири изигравания – 16 цели съчетания не само без грешка, а с абсолютно всичко, което изисква правилникът“, добави Раева.

И заяви, че горещо прегръща златните ни момичета и винаги ще стои зад гърба им. Призова и българите да ги подкрепят, защото те наистина го заслужават. Въпреки очевидно несправедливите оценки на съдиите в Баку.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Илиана Раева след Баку: Омерзена съм до дъното на душата си! (виж тук)”

  1. АЗ

    сеп. 25. 2019

    Рускините винаги са били толерирани и то винаги за сметка на наши момичета! Даже „омерзение“ е слаба дума за това, което се случи в Баку. Момичета, чудесни сте, гордеем се с вас!

Добавете коментар