Фънки и жена му Антония спят в отделни стаи!Рокаджията промоутър

Димитър Ковачев - Фънки направи неочаквано признание. В името на семейния мир и блаженство, двамата със съпругата му Антония спят в отделни стаи. [caption id="attachment_432615" align="alignright" width="300"]Фънки Фънки и Антония се разбират чудесно, защото спят отделно[/caption] Двойката още преди години се споразумяла да не дели едно легло. Вместо това спят в различни стаи, а това се отразява чудесно на отношенията им. Причината за това са различните им навици, както и начин на живот. Докато Антония предпочита по нормалните часове за сън и спи дълбоко, Фънки често се прибира в малките часове. Будува до късно нощем и играе на любимите си видео игри.

И за да не смущава спокойствието на съпругата си спи в друга стая. „Връщам се от среща с приятели, а ми се е случвало и да воня на бъчва. Как да легна до жена ми?! Освен това се оригвам, хъркам като локомотив, въртя се”. Това разказва за нощните си преживявания колоритния екс участник в „Биг Брадър”.

Това обаче не е единственият им проблем. Двамата имат и други разногласия. Антония е по-зиморничава и държи да спи с повече завивки, докато на Фънки постоянно му е горещо. „Някой път като легна до нея, имам чувството, че тялото й е с температура от 50 градуса. Като печка е! Не мога!”, смее се той. Затова, в името на семейния мир двамата имат отделни стаи. Също толкова свободно се отнасят и към изневерите и моногамността. Нито за Фънки, нито за жена му верността е от голямо значение. Но всеки от тях е категоричен, че е важно да не нараниш половинката си с една такава стъпка. Въпреки това двойката има едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса. А по ирония на съдбата, въпреки свободното си отношение към брака двамата са луди един по друг. Фънки се запознава със съпругата си в култовото заведение „Кравай” преди повече от 30 години. Антония е чехкиня и пълното й име е Антония Каролина Ладислав Холечек - Ковачева. Двамата ходят заедно цели 8 години преди той да й предложи брак. При това съвсем не романтично. „Абе, знаеш кво, сега да вземем да си скочим сериозно. Няма какво да се мотаме повече. И без това се мъкнеме заедно вече осем години, ще вземем да си омръзнем”, казал й Фънки. Така двамата се женят през зимата в младежкия дом „Лиляна Димитрова”. В семейството нещата са строго разпределени. Антония се занимава с цялото домакинство и децата, а Фънки с всичко останало. Въпреки нестандартния си брак, двамата имат една от най-стабилните връзки в шоубизнеса. Нещо, с което малцина могат да се похвалят.