Истината: Сузанита разкри защо не ходи на училище!

Истината: Сузанита разкри защо не ходи на училище!
2 (40%) 1 vote

Сузанита е най-известната в своето училище, но не това е причината да не се вясва там. Тийнейджърката не желае да общува със съучениците си, като вината не е в тях.

Сузанита събира десетки хиляди харесвания в интернет профила си, където пуска снимка след снимка, достойни за корица на което и да е мъжко списание.

Сузанита

Сузанита не ходи на училище, а се образова у дома

В последното си видеообръщение към масата фенове Сузанита им оказа честта да отговаря на плебейските им въпроси. Некоронованата кралица на Слънчевата галактика, която събира погледите със снимка по голо дупе върху тоалетната чиния, заяви, че има психични отклонения.

Сузанита през смях казва, че не е лесно да си луда, както е модерно да се твърди. „Имам психични отклонения. Влияя зле на учениците, затова съм частна ученичка„, заявява без свян щерката на Орхан Мурад.

На живо Сузи, която не е навършила 18, пуши и при това сама свива цигарите си, облизва ги майсторски. Всеки моряк или докер би се гордял с нея.

Фен я попита иска ли да стане кмет на София, но тя отрговори, че единственото, което в момента желае е да изкара нова песен. Казва, че мечтае за тежка и страстна балада. По темата за гаджетата е лаконична. Признава, че има едно единствено и това е, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар