Вълшебна вест: Юлиан Вергов отново залюби майката на детето си!

Вълшебна вест: Юлиан Вергов отново залюби майката на детето си!
Гласувайте за статията

Край на мокрите сънища на родните девойки. Актьорът Юлиан Вергов се събра с жена си Ирина Ялъмова.

Звездата от „Откраднат живот” и половинката му бяха на екскурзия в Севиля и дори се щракнаха докато пият вино на тротоара. Двойката няма брак, но бяха заедно години наред и дори имат обща дъщеря—Алина.

Юлиан Вергов и Ирина Ялъмова

Юлиан Вергов отново е с Ирина

И въпреки че от доста време са разделени, по всичко изглежда, че са на път да възродят старата любов помежду си.

Това става ясно от профила на Владо Пенев в социалните мрежи. Екранният професор Цонев е на ваканция заедно с колеги от „Откраднат живот” и очевидно добре си прекарват. Компания му правят още Теодора Духовникова, Евтим Милошев и съпругата му Христина, Марта Вачкова и куп други актьори.

Цялата дружина доста се забавлява на пътуването, но на всички е любопитна конфигурацията, в която спят всенародните любимци, пише „България днес”.

От известно време Вергов е с Ирина, тъй като тя в момента няма сериозно гадже. Раздели се с последното си”, шушукат запознати. Юлиян също имаше жена до себе си, но я пазеше в тайна, а с Ирина го свързва и дъщеря им Алина.

Бившата асистентка от шоуто „Невада” тотално е сменила амплоато си. Днес тя се занимава с дигитални стратегии и е част от екипа на една от най-добрите рекламни агенции у нас.

„Вергов и Ирина нямат официален брак. Но това не им пречи да се вземат. Ще бъде яко, няма да са първата двойка, която отново ще се свърже под един покрив”, разкриват техни приятели.

В момента Ирина и Алина живеят на столичната „Раковски” и явно не е далеч моментът, когато Вергов също ще се присъедини към тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар