Ето какво се случва с Радина Червенова и Коко Каменаров след БНТ!

Ето какво се случва с Радина Червенова и Коко Каменаров след БНТ!
Гласувайте за статията

Коко Каменаров и Радина Червенова са започнали нов семеен бизнес

След като и двамата бяха отстранени от БНТ в рамките на няколко месеца, те са решили да основат своя фирма. „Малката компания“ ЕООД се води на името на Каменаров и е основана на 26 юли тази година.

Коко Каменаров и Радина Червенова

Радина Червенова и Коко Каменаров с общ бизнес

По същото време Коко вече беше отстранен от директорския пост в БНТ след присъда за шофиране в нетрезво състояние. Офисът на новата фирма се намира в София, в близост до Майчин дом.

Капиталът й е 500 лв, а дейността, с която ще се занимава, е медийни консултации, реклама и софтуер. Според запознати идеята за бизнеса е на съпругата на Каменаров и най-вероятно ще му се посвети изцяло, след като стана ясно, че и тя е отстранена от телевизията.

Години наред Радина беше лицето на централната емисия новини „По света и у нас“, но в последните две години изявите й се разредиха драстично заради заболяване.

След като стана ясно, че всичко със здравето й вече е наред, зрителите нямаха търпение да я видят обратно на екран. Тя обаче изненадващо подаде оставка малко преди да навърши пенсионна възраст. Според запознати пръст в решението й има новият директор на БНТ Емил Кошлуков.

Засега тя не разкрива подробности за новия семеен бизнес, но е категорична, че няма да се присъедини към друга медия, предават от „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар