Не е за вярване, че уникална красавица като Саня Борисова е направила това!

Не е за вярване, че уникална красавица като Саня Борисова е направила това!
Гласувайте за статията

Саня Борисова може да беше натирена от Ники Илиев, но си остава една от най-привлекателните жени сред известните личности. Затова е истински шок за всички една нейна постъпка, където определено не се проявява като дама.

Когато е била малка Саня Борисова е правила такива безумни неща, с които днес със сигурност не се гордее, но пък я разсмиват качествено, когато се осмели да си признае за тях.

Саня Борисова

Саня Борисова е била малка палавница

Едно от най-фрапантните й постъпки например е била да… развъди мишки в дома на родителите си. А за безумната история отпреди години разказа самата актриса.

Красавицата, която доскоро гледахме във „Фермата“ и която отпадна след зрелищен женски дуел, е била изключително злояда като малка. Същото е било положението й при сестра й Рене. Двете грижливо криели харната, която трябвало да изядат зад гардероб с кутии с обувки.

И към днешна дата не можем да кажем, че Саня прекалява с храненето, което личи и от перфектната й фигура, но затова пък сме убедени, че със сигурност не крие храна под леглото.

„Една пролет майка ми беше открила в една от кутиите 12 новородени мишленца. Бяхме отхранили популация с кюфтета, филии с лютеница и сирене”, споделят двете сестри в скорошно интервю.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар