Роси Иванова се оказа фаталната красавица!

0

Една от най-красивите „Мис България“ Роси Иванова явно има фатално присъствие, щом вече погреба двама от влиятелните си любовници. И двамата свиневъди!

Както писахме преди няколко дни, от този свят си отиде Ангел Тенев, известен повече като Ангел Свинаря и много фолк певици и моделки изпаднаха в шок, тъй като той бе един от най-щедрите им спонсори и не само. Една от тях бе и актуалната и последната му любовница Роси Иванова!

Роси Иванова
Роси Иванова фаталната жена

Босът на най-голямата фирма в бранша издъхна внезапно в имението си в Старозагорски минерални бани, покосен от масивен инфаркт на миокарда. Богатството му е оценявано на близо 300 милиона лева.

До последно в живота на Ангел Тенев е била именно Роси Иванова, а в компанията му и то на ръководни длъжности, дори били назначени и нейни братовчеди от Русе.

Преди миската да се появи в живота му пък, мястото заемаше фолкпевицата Мария, по-популярна като Мара Отварачката, към която той също бе доста щедър.

Ангел Свинаря обаче, не е единственият свинар, с когото Роси Иванова е била, който се е споминал.

Преди няколко години в жестока катастрофа с луксозния си „Мерцедес“ на място загина и 50-годишният Борислав Николов. Маститият свиневъд от Ловеч бе зарязал точно втората си съпруга, за да живее с Роси Иванова, с която дори планирали и годеж.

Миската се радвала на безкраен лукс, личен шофьор и дори охрана, но щастието й бързо свършило с фаталния край на благодетеля й.

След смъртта на Борислав Николов семейството му изхвърлило фаталната моделка от апартамента, който бизнесменът й купил, но не и личния й автомобил. Малко след това красавицата се пропи, започна да взима наркотици и западна тотално. Докато в живота й не се появил Ангел Свинаря.

Сега обаче съдбата се повтаря по жесток начин за Роси Иванова и като нищо тя отново да изпадне в тежка психическа и емоционална криза. А свинарите в България вече изпитват ужас, щом чуят името на красавицата, някои от тях дори я сравняват с африканска чума.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.