Мариана Маринова разкри какво ще прави след „Фермата“!

Мариана Маринова разкри какво ще прави след „Фермата“!
Гласувайте за статията

Мариана Маринова ще трябва да спечели „Фермата“, ако иска да си осъществи целите. Тя разкри какви са намеренията й след края на риалити шоуто.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се закани да стартира строителен бизнес след участието си в риалитито „Фермата: Нов свят“, пише HotArena.

Мариана Маринова

Мариана Маринова има големи амбиции след „Фермата“

Шефката на силиконките у нас стана първата жена фермер на седмицата в стопанството на чорбаджиите и три седмици след старта на риалитито мениджърските й умения донесоха за сефте максимума от шест кошници за отбора.

Наставникът на отбора на богаташите Росен оцени максимално високо всяка свършена задача, особено в мандрата, където стените бяха измазани перфектно и бяха поставени допълнителни рамки за комарници. „Браво, за пръв път нямам никакви забележки! Готова си да влезеш в строителния бизнес!“, похвали Маринова той. „Мисля да го направя, между другото“, отвърна не на шега тя.

Бившата „Мисис България“ влезе в играта за 100 000 лв със заявката да разбие стереотипите за тунингованите хубавици у нас и да докаже, че интелектът й превъзхожда по обем имплантите в пазвата й. Мариана Маринова спечели респекта на мъжете с изключителното упорство, с което започна да шлайфа гредите в спалнята, а след това и с уменията си с мистрията. Още на ден четвърти тарторът на мъжете при чорбаджиите – журналистът-патриот Ивайло Шопски, определи Мариана като „откритието на сезона“. „Тя е като локомотив, мачка и работи здраво! Изненада ме“, призна пред съотборниците си Шопски.

Въртейки парцала върху кюмбето на печката в спалнята и редейки ламинат, Маринова многократно се пошегува, че строителната й фирма ще се казва „Шкури-мери“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар